Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
IK-SMITTE byOslo
Start
Rutinebeskrivelser
Terms for serving alcohol
Hygiene measures
General measures
Plakater
Forskrift
Veileder
BA3
Persontall
Risikovurdering
Action plan
F6
Persontall
F6 Risikovurdering
Tiltaksplan
GAMLE MUSEET
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
NEDRE LØKKA
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
JUSTISEN
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
STRATOS
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
Standard Operating Procedure
IVY
Persontall
Risikovurdering
Tiltaksplan
IK-SMITTE byOslo
Rutinebeskrivelser
Åpningstider
Skjenkestopp kl. 03:00
All alkohol må være konsumert senest kl. 03:30
Servering
Ikke krav til bordservering.
Tilrettelagt for 1 meter avstand mellom hver husstand.
Privat arrangement
Ingen antallsbegrensninger på arrangement.
Ikke krav til avstand når det er faste tilviste plasser.
Munnbind
Påbud om bruk av munnbind der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand
.
Smittespredning blant gjester
Gjester og ansatte skal benytte munnbind når de ikke sitter ved bordet.
Gjester som ikke etterfølger påbud om munnbind skal bortvises.
Vektere/ oppsyn
Det skal til enhver tid være tilstrekkelig med resurser for å opprettholde nødvendig smittevern.
Det må vurderes daglig nødvendig behov for vektere og andre ansatte for å oppnå dette.
Implementering av disse tiltakene
Påse at alle kjenner til retningslinjer og rutiner for smittevern.
I tillegg til dette skal alle gjøre seg kjent med stedets og ByOslo sin interne smittevernside på
byoslo.iksmitte.no
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse